Omaž Njujorku – Kendal Džener u novoj kampanji Michael Kors proleće/leto 2022

Luksuzni modni brend Michael Kors angažuje supermodel Kendal Džener da predvodi kampanju Michael Kors kolekcije proleće/leto 2022.

Fotografisana na krovu Prospect tornja na Menhetnu od strane proslavljenog fotografskog dvojca Inez van Lamsvirda i Vinud Matadina, kampanja daje glamurozan pogled na rodni grad dizajnera, dok je ujedno omaž Njujorku i predstavlja jukstapoziciju romantike i snage.

Na reklamnim fotografijama Kendal je pozirala u crnoj haljini sa seksi izrezima, beloj haljini od čipke i odelu koje se sastoji od crnog blejzera i krop pantalona.

„Kada razmišljam o tome šta traje, to je ljubav — romantična ljubav, ali i ljubav prema prijateljima, porodici i svom gradu“, kaže Majkl Kors u saopštenju za javnost. „Ovom kampanjom želeli smo da oživimo urbanu romansu i jedinstvenu suprotstavljenost snage Njujorka sa ljubavlju kojom inspiriše uvek iznova.“

Na fotografijama reklamne kampanje koje su snimljene tokom dana i noći, Chrisler Building i horizont Njujorka mogu se videti u pozadini.