ODRŽANA VICTORIAS SECRET MODNA REVIJA

Modeli su spremni, osvetljenje je podešeno, publika je nestrpljiva… Victoria’s Secret modna revija 2014 može da počne!

Ova revija održana je juče u Londonu i mi vam predstavljamo fotografije koje će vam preneti barem delić atmosfere. Kao i svaki put do sada, u sklopu ove revije nastupale su mlade i poznate zvezde muzičke scene koje su ulepšale i uveselile već uzavreli ambijent. Zgodne manekenke predstavile su nam dugo očekivane komade na reviji koja je postala deo tradicije i koju jedva čekaju i muškarci i žene širom sveta.

Što se modela tiče, na reviji su učestvovale Karlie Kloss, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson i Doutzen Kroes koje su modnom pistom prošetale svoja savršena tela u šest odvojenih sekcija. Pored njih, pojavile su se i Jourdan Dunn, Isabeli Fontana, Jasmine Tookes i Taylor Hill.

Dizajnirani od strane poznate juvelirske kuće Mouawad, Fantasy Bra grudnjaci su nosiva remek dela umetnosti i najbolji ukras ove modne revije. Ručno su dekorisani sa preko 16.000 dragog kamenja, uključujući rubine, dijamante i safire, a za svako Fantasy Bra remek delo potrebno je 1.380 sati rada. Cena ovih grudnjaka je 2 miliona dolara. Grudnjaci koje su Adriana Lima i Alessandra Ambrosio nosilena modnoj reviji dodatno su naglašeni fenomenalnim ukrasima za noge, ruke, stomak i vrat, koji su napravljeni od gracioznih dragulja i povezani 18karatnim zlatom. Uživate u fotografijama i snimku predstavljanja dva Fantasy Bra komada, koje su nosile Adriana Lima i Alessandra Ambrosio, o kojima smo vam već ranije pisali.