Nova urbano elegantna Louis Vuitton kolekcija

Kolekcija sadrži energični pristup svakodnevnim sportskim siluetama…

Nedugo nakon lansiranja novog asortimana torbi za proleće/leto 2021 sezonu, Louis Vuitton brend je predstavio svoju pre-fall 2021 kolekciju za žene. Fotografisana od strane nikoga drugog do Nikolasa Geskijera, nova linija sportske komade prenosi na sasvim novi nivo.

Boje novog asortimana kreiraju kontrast jedna drugoj, a posebno se izdvajaju kraljevsko plava, pink, crvena, ljubičasta, žuta i limeta zelena. Francuska kuća mode je kao svoje lice nove kampanje angažovala Stejsi Martin, koja je na sebi ponela odevne kombinacije sa delikatnim vezom, u kombinaciji sa urbanim stavom. “Stejsi ima urođenu eleganciju i inspirantnu ličnost. Zaista poštujem njenu karijeru, odvažne izbore i uloge koje preuzima. Uživao sam u fotografisanju. Ona je tako kul i opuštena, obožavam način na koji nosi moje kolekcije”, izjavio je Geskijer.

Kada se radi o jaknama i kaputima, oni dolaze u uglađenim siluetama sa delikatnim dezenima, koji su upareni sa pantalonama širokih nogavica, šortsevima ili suknjama. Pored toga, Salopette haljina ponela je na sebi ispreplitane lance, dok je perjani prsluk kreiran od premijum crne kože, dezenirane klasičnim Louis Vuitton monogram motivom. Kada se radi o aksesoarima, Nouvelle Vague tašna je prerađena u raznim bojama, dok čizme do kolena i šik papuče kompletiraju asortiman.

Celu kolekciju možete videti u galeriji.