Nova pobeda Versace univerzuma

Donatela Versaće proslavlja moć modela tokom svoje najnovije modne revije…

“Modeli su poput glumaca, oni oživljavaju kreacije”, izjavila je Donatela Versaće povodom svoje jesen/zma 2021 kolekcije, nazvane Step Inside La Greca. Dokazujući svoju poentu, dizajnerka je angažovala Điđi Hadid kao modela koji će otvoriti i zatvoriti reviju, što je ujedno njeno prvo pojavljivanje nakon porođaja. Donatelina odluka svakako je bila ispravna, jer je nova sezona praktično odmah odjeknula u digitalnom univerzumu, svedočeći moći modela.

Redizajnirajući grčki motiv, Versace dizajn nalik lavirintu, koji je postao sinonim slavne modne kuće i italijanskog luksuza, ovoga puta uz pomoć Donatele Versaće dobija trodimenzionalnu verziju, koja krasi praktično svaki komad predstavljen u okviru nove kolekcije. Linearni motiv je prekrio pantalone od lureksa, muška odela i kožne torbe. Čarape u neon tonovima takođe su na sebi ponele Greca dezen.

Ipak, šampion modne revije je klasična A silueta, koja je predstavljena u formi eteričnih, prozirnih ženskih haljina i svilenih blejzera vezanih u struku. U klasičnoj Versace formi, porubi su visoki i neverovatno atraktivni. Glomazne čizme sa platformama i salonke koje se vezuju oko članaka sa nebeski visokim potpeticama, finiširale su čitavu priču.

Pozivamo vas da čitavu kolekciju otkrijete u našoj galeriji.