Nova Loro Piana kolekcija se poigrava raskošnim tkaninama

Više slika

Više slika

Za jesen/zimu 2023, Loro Piana predstavlja luksuz za sve prilike jer svoju novu kolekciju usredsređuje na ideju „stilske razigranosti“.

Poznat po isporuci finih tkanina i kvalitetnoj izradi u obliku finih odevnih predmeta, italijanski brend sada proširuje svoj asortiman na svestranije komade koji vrlo lako menjaju ulogu koju igraju, bilo da se radi o odevnim kombinacijama za dan ili veče. Oživljavajući ovaj koncept, Loro Piana crpi inspiraciju iz konjičkih stilova, ponovo zamišljajući klasične oblike koristeći svoje raskošne materijale.

Nova kolekcija počinje svoj put sa lanenim vlaknima, spojenim sa novim CashDenimom za proizvodnju skrojenih jakni sa visokim ovratnikom, pantalona i šešira. Osim što je lagana, ova odeća je robusna i održava svoju savršeno ugaonu strukturu. Izrađeni od bogate vune alpake, srednji slojevi u asortimanu uključuju majice i fino pletene prsluke. Izolaciona vuna je takođe pomešana sa drugim vlaknima kako bi se stvorile obimne pantalone i modeli od tartana.

Unoseći jastučaste teksture u kolekciju, čuveni mongolski kašmir Loro Piana se pojavljuje u jaknama od striže, koje su potom izvezene uzorcima inspirisanim narodnom nošnjom. Inovacija brenda CashFur takođe je predstavljena u kaputu koji se može doterati svojim lepršavim haljinama ili svečanijim modelima pantalona.

Kolekciji su dodati klasični komadi koji predstavljaju mešavinu antilopa i kože. Od prošivenih kožnih jakni do torbi u shopper stilu, smeđe nijanse povezuju prirodne tople tonove u čitavom asortimanu. Za kraj, Loro Piana uvodi nove stilove obuće kao što su čizme, baletanke i potpetice sa kaišićima, koje su zaigrano ponovo osmišljene kako bi naglasile konjičku temu koja se provlači kroz dizajn.

Luxury Experience