Ekskluzivna kolekcija Dolce & Gabbana Mytheresa savršena je za glamurozni letnji odmor

Po šesti put, italijanska modna kuća Dolce & Gabbana i onlajn prodavac luksuznih proizvoda Mytheresa se udružuju kako bi kreirali ekskluzivnu kolekciju, inspirisanu luksuzom i slobodnim duhom leta!

Inspirisana mediteranskim baštama koje su ispunjene bujnim stablima limuna, kolekcija od 72 komada sadrži vanvremenske siluete Dolce & Gabbana kao što su haljine A kroja, bluze sa karnerima, šortseve visokog struka i šarmantne kupaće kostime u živim, svetlim bojama i printovima. Pored šarenih konfekcijskih komada, kolekcija uključuje odgovarajuće modne dodatke i odabrane mini-me stilove za elegantne mame i ćerke.

Za Tifani Hsu, potpredsednicu za kupovinu ženske odeće i dečje odeće kompanije Mytheresa, ekskluzivna kolekcija se odnosi na pravljenje letnje garderobe iz snova. „Dolce&Gabbana je jedan od naših najvećih brend partnera, tako da uvek pokušavamo da sarađujemo sa njihovim timom što je češće moguće. Fokus ove kolekcije je leto u luksuznom stilu, pa smo odabrali komade za letnje odmore, držeći italijanski DNK na vrhuncu. Kolekcija je glamurozna, zabavna i seksi i donosi dašak Sicilije u Majami“, napominje Hsu.

Luxury Experience