Nova delikatna Agent Provocateur kampanja

Agent Provocateur ponovo se vraća na scenu svojom novom prazničnom kampanjom, sa šarmantnim ružičastim pakovanjem…

Nazvana All Wrapped Up With Agent Provocateur, nova kampanja nam predstavlja zavodljive fotografije novih prazničnih stilova, zajedno sa poklon pakovanjima, torbama i parfemima. Modeli Nijaša Matonhodže i Montana Koks ponele su praznične komade, uključujući čipkasti Hinda brushalter i podvezice, kao i Christi slip napravljen od bordo svile. Mercy korset ponuđen je u varijanti od teget čipke, a dekorisan je zlatnim kukicama, dok je Papillon kombinenzon delikatno dekorisan šljokicama i lancima. Kada se radi o ležernijim komadima, u ponudi su svilene pidžame sa otiscima zvezda i Kittie bademantil sa dezenom leoparda.

Sara Šoton, kreativni direktor brenda, predložila je dva seta kao poklon za posebne osobe u vašem životu: “U koliko želite da poklonite donji veš, Zadi Red set je klasični izbor sa Agent Provocateur detaljima sa posebnom iskrom. Alternativno, Mercy korset je komad koji se može nositi i van spavaće sobe”.

Čitavu kampanju možete videti u našoj galeriji, dok su svi komadi već sada dostupni za kupovinu putem zvaničnog sajta brenda.