Normani u glavnoj ulozi nove Savage x Fenty proleće/leto 2020 kampanje

Otkrivamo kako izgleda nova Rijanina aprilska kolekcija…

Rijana i Savage x Fenty lansirali su nove stilove kao deo svoje proleće/leto 2020 kolekcije, uključujući brushaltere sa dezenom duge i zvezdica, čipkaste bodije i kombinezone, uz neon helanke, savršene za uživanje kod kuće. Normani, koja je prvi globalni brend ambasador Savage x Fenty, našla se u glavnoj ulozi nove kampanje, pokazujući nam da samoizolacija i policijski čas ne moraju uticati na naš lični stil.

Asortiman teget čipkastog veša, uključujući kombinezone, korsete, donji veš i brushaltere, dobio je dezen siluete ženskog tela. Brushalteri i donji veš u neon gradijentu duge dezenirani su sa malenim zvezdama, dok esencijalni komadi za ugodni boravak kod kuće uključuju sečene topove i helanke u limeta zelenim tonovima. Klasične siluete, uključujući obične brushaltere i bokserice dubokog struka dobili su tonove pastelnih boja, kao i crne i teget.

Svi komadi iz nove Savage x Fenty kolekcije mogu se kupiti već sada putem zvaničnog sajta brenda, sa cenama koje su u rasponu od 12.50 do 49 dolara.