Nikol Kidman i Bela Hadid predstavljaju šik kancelarijski stil u novoj Balenciaga kampanji

Više slika

Više slika

Balenciaga proleće 2023 kampanja, nazvana Garde-Robe, urađena je u kancelarijskom okruženju, prateći njihovo partnerstvo sa kompanijom adidas, tokom kog su snimali u istom okruženju…

Glumice Nikol Kidman, Izabel Huper i Han So-hee, zajedno sa supermodelom Belom Hadid, odabrane su kao deo zvezdane postave. Svilene haljine, pripijeni sakoi i dekorisane bluze su samo neki od primera esencijalnih komada koji se posebno izdvajaju u prolećnoj kolekciji. Kombinacija snažne siluete sa uglađenom torbicom, poput predimenzioniranog klač modela Hourglass, naglašava estetiku nove sezone.

Fotograf Džošua Brajt potpisuje fotografije nove kampanje, u kojima možemo videte dame kako poziraju u uobičajenim kancelarijskim okruženjima, u kojima možemo videti kompjutere, biljke i dokumenta razbacana po čitavom prostoru.

Na jednoj fotografiji, Nikol Kidman nosi crni kožni kaput sa kaišem koji naglašava njen struk, zajedno sa crnim čarapama i salonkama. Bela Hadid pozirala je noseći plavu periku, crnu bluzu, suknju A kroja i klač torbu. Izabel Hupert je pozirala sa Hourglass torbom.

Luxury Experience