Nesvakidašnja vizija visoke mode u novoj Moncler kolekciji

Spajajući eklektične dezene i boje sa tehnikalnošću i performansama, brend Moncler je lansirao još jednu sasvim nesvakidašnju kolekciju…

Prateći prethodne saradnje sa Simone Rocha, Rocha, 1017 ALYX 9SM‘s Matthew Williams i drugima, Moncler brend je ponovo uspostavio neverovatno partnerstvo. Ovoga puta, oni su lansirali svoju prvu Haute Couture kolekciju zajedno sa britanskim dizajnerom, Ričardom Kvinom, koji je prethodno radio sa njima na Genius kolekciji.

Poznat po svojim odvažnim i glamuroznim dizajnima, kao i živahnim i eklektičnim dezenima, Kvin je dao svoj karakteristični preokret tehničkim komadima Monclera i preneo ih u sferu Haute Couture mode. Poigravajući se siluetama, ova kolekcija testira granice izmišljajući nove oblike i teksture, odajući nostalgičnu poštu eleganciji šezdesetih.

Materijali uključuju sve – od najlona do gaberdina obloženog smolom, a ponuđeni su modeli u formi pernatih balaklava, kombinezona, tote tašni i vezenih haljina visoke mode. Maksimalistička kolekcija na savršeni način spaja viziju Ričarda Kvina sa Moncler brendom, ulazeći u sasvim novi realm mode.

Na kraju, možemo naglasiti da će ova kolekcija veoma brzo biti dostupna u buticima Moncler brenda, kao i online.