Naomi Campbell je zvezda Burberry TB Summer Monogram kampanje

Kreativni direktor Riccardo Tisci pozvao je svoju dugogodišnju prijateljicu Naomi Campbell, kako bi baš ona predstavila Burberry najnoviju kolekciju TB Summer Monogram.

Nakon što je lansirao svoju prvu kolekciju TB Summer Monogram 2019. godine sa modelom Gigi Hadid, a drugu kolekciju prošle godine sa Kendall Jenner, Naomi Campbell je savršen izbor za treću kampanju legendarnog brenda.

Supermodel, koji je nedavno postala majka, izgleda savršeno kao i uvek dok je pozirala ispred objektiva Danko Steinera.

"Za svoju treću kolekciju TB Summer Monogram želeo sam da proslavim ravnotežu našeg nasleđa sa važnošću da se uvek razvijamo i krećemo napred. Kolekcija beleži onaj optimistični osećaj leta i onaj osećaj stalnog zamaha, kada smo uzbuđeni zbog onog što dolazi.“ – rekao je Tisci povodom reklamne kampanje.

Tisci je za kampanju kolekcije angažovao vizuelnog umetnika Frederika Heimana da prenese svoju viziju vedrine i avanture u jedinstvenom CGI svetu. Kratki film prikazuje Naomi Campbell u sportskoj letnjoj kolekciji u futurističkom snu na moru.

„Magično je raditi sa Riccardom. Uvek ima tako jedinstvenu viziju i neprestano uspeva da izbaci još jedan aspekt iz mene, podstičući me da radim stvari za koje mislim da ne mogu“, rekla je Campbell.

Motiv TB (strastvena oda osnivaču Thomasu Burberryju) ponovo je otkriven u nijansama kobaltno plave, duboko kraljevsko plave i sive. Dizajn je odštampan na laganim delovima ženske odeće, uključujući najlonske jakne, svilene satenske haljine, prevelike košulje, prsluke, svilene kratke šortseve, bodije i kupaće kostime. Kolekcija se takođe može pohvaliti izborom muške odeće od prevelikih polo majica i svilenih košulja sa kratkim rukavima do kratkih šortseva i gaćica za plivanje.

Burberry kolekcija TB Summer Monogram biće dostupna u Australiji, a odabrani komadi će ekskluzivno biti dostupni u prodavnici Brisbane Queens Plaza.