NAJBOLJE VENČANICE ZA 2015.GODINU

Sezona venčanja se uskoro bliži i tenzije svih mladih dama koje će ove godine reći sudbonosno “da” polako rastu…

Prilikom planiranja jednog venčanja, mnogo stvari treba uzeti u obzir. Bitni su i oni najmanji detalji, tako da u ceo proces treba uložiti dosta truda i pažnje, kako bi taj dan bio savršen. A upravo to je ono što svaka mlada dama želi. Od izbora restorana, dekoracije, jela, muzike i svega ostalog, ono čemu buduće mlade posvećuju najviše pažnje je izbor venčanice i njihov celokupni izgled tog dana. Sve mora biti savršeno – frizura, šminka, nokti, nakit, cipele i haljina. Venčanice već godinama imaju sličan tradicionalni izgled, uz poneku malo inovativniju i neobičniju, ali sve imaju istu svrhu – da mlada bude predivna i u centru pažnje čitavog dana. Ovog puta vam predstavljamo najbolje venčanice za predstojeću sezonu venčanja.

Vera Wang je opšte poznato ime u svetu venčanica i visoke mode. Njena proleće/leto linija venčanica predstavlja velike, voluminozne i dramatične haljine, koje su naravno, klasično i tradicionalno bele boje. Siluete su elegantne i moderne, kao i uvek do sada. Inače, Vera Wang je u sećanju mnogih dama ostala upamćena kao kreatorka predivne venčanice koju je Keri Bredšo nosila na svom venčanju sa čuvenim “Zverkom”. U njenoj kampanji, glavnu ulogu ima model koji je trenutno u usponu – Ines Nif. Kampanju je snimao Patrik Demaršelije, dok je stajlin delo Panosa Japanisa.

Zuhair Murad je još jedno ime koje je utisnuto u sećanje svih potencijalnih mlada širom sveta. On je veoma talentovan gospodin koji kreira savršene večernje haljine i venčanice. On je predstavio svoj novi lookbook, odnosno kolekciju jesenjih venčanica za sezonu 2015. Kao i uvek do sada, njegove venčanice su elegantne, sa modernim siluetama i fokusom na struku. Transparentne tkanine korišćene su za dodavanje senzualnosti i glamura celokupnom izgledu. Venčanice su dodatno ukrašene predivnim ukrasima za kosu i voluminoznim velovima.

Italijanski modni brend Alessandro Angelozzi Couture u svojoj novoj kampanji venčanica u glavnoj ulozi predstavlja prelepu i senzualnu Bjanku Balti. Venčanice iz ove kolekcije su jednostavno predivne, a kampanja je snimana u Rimu. U ovoj kolekciji, možemo videti sanjive siluete, kao i one malo izazovnije i modernije oblike. Bjanka je očigledno bila najbolji izbor za predstavljanje ove kolekcije jer je na najbolji mogući način pokazala sve najbolje elemente ove kolekcije.

Karolina Herera predstavila je takođe svoju novu kolekciju venčanica. Glamur i tradicionalna prefinjenost su dve glavne teme njene nove kolekcije. Predivna šantili čipka postavljena je preko tila u nude nijansi, dok vez i laserski sečene aplikacija predstavljaju idealne završne detalje na haljinama. Oblici njenih modela su dramatični i dugi, dok je glavni fokus na struku.

Monik Luilier predstavlja kolekciju 2015 inspirisanu dekoracijom na kutiji za nakit. U ovoj kolekciji glavni fokus je na fantastičnim ukrasima i ženstvenim oblicima. Haljine su predstavljene u pastelnim nijansama bele boje i boje šampanjca. Čipka, til i luksuzni vez zajedno ovu kolekciju čine bajkovitom, i ostvarenjem snova za mnoge dame širom sveta.

Oskar de la Renta je svetski poznato ime. On je posebno postao poznat kada je kreirao venčanicu za suprugu holivudskog zavodnika Džordža Klunija, odnosno Amal Alamudin. Njegova kolekcija za 2015 sezonu predstavlja slične stilove. Njena haljina je rekreirana sa cvetnom čipkom, kako je original kreiran sa šantili čipkom. Sa druge strane, ovaj iskusni modni dizajner predstavio je i kratke haljine za mlade dame koje se pripremaju za venčanje, ali i one tradicionalne izglede u beloj boji. U ponudi su pripijene haljine, kao i one sa većim volumenom.

Enchanted Atelier by Liv Hart predstavio je svoju kolekciju ranije ovog meseca na Bridal Fashion Weeku. Ono što nam ovaj modni brend nudi sada, pored fenomenalnih i ultimativno ženstvenih venčanica su aksesoari za mlade. Linija koju oni predstavljaju sadrži vintage češljeve i trake za kosu koje su dekorisane večnim i eteričnim Swarovski kristalima. Kampanja koja ima duh misterije i elegancije u sebi snimana je u Gramercy Park Hotelu, a model na slikama je Kristina Brodiugova.

Američki modni dizajner Zek Pozen udružio se sa David’s Bridal brendom zarad kreiranja sedam predivnih i neverovatno privlačnih venčanica. Haljine su tradicionalno bele za one mlade koje vole da budu prefinjene i elegantne, dok su u ponudi i neke haljine u teget boji i boji šampanjca za one malo smelije.

Jedan modni kreator se posebno ističe na našem podneblju. U pitanju je Darko Kostić, čije su venčanice i modne kreacije obeležile stil mnogih poznatih ličnosti. Njegove venčanice su delikatne i prefinjeno skrojene, kao odraz prave elegancije i glamura. Ogroman broj mladih dama želi da nosi Darko Kostić venčanicu tokom svog savršenog dana, i ta činjenica nije nimalo čudna. Unikatne kreacije i prefinjeni modeli su ono što je ovog srpskog dizajnera proslavilo i usadilo u srce svih dama koje se spremaju da preokrenu svoj život i izgovore sudbnosno “da”.