Moncler predstavlja intrigantnu 1 Moncler Pierpaolo Piccioli kolekciju

Kao i svake godine, nova Moncler Genius Series kolekcija pomera granice, na svoj svojstveni način…

Za 2019-2020 World Premiere Tour, Moncler brend se uduržio sa slavnim italijanskim dizajnerom, Pjerpaolom Pikolijem, koji je trenutno na čelu brenda Valentino, kako bi zajedno kreirali 1 Moncler Pierpaolo Piccioli Genius projekat. Jedan projekat unutar najnovijeg Moncler Genius asortimana, 1, označava “čistu esenciju”, koja nam je prikazana Pikolijevom transformacijom legendarne Moncler perjane jakne u liniju ekskluzivnih haljina sa punom suknjom dužine do poda.

Moncler Genius Series će nam dati priliku da svakog meseca vidimo novu liniju ovog brenda, kreiranu u saradnji sa odabranim dizajnerom. Pored kolekcija, serija događaja na rasporedu popularne Moncler turneje u brojnim zemljama i gradovima čitavog sveta, biće fokusirana na kreativnost i genijalce iz svakog kutka naše planete. Najnovija kolekcija – 1 Moncler Pierpaolo Piccioli, po prvi put je predstavljena tokom milanske nedelje mode, a sada se može videti u Moncler buticima širom sveta.

Najlon lakirana kolekcija predstavlja nam Pikolijevu ideju spajanja grandioznih oblika visoke mode sa dezenima koji naginju prema afričkim tekstilima. Inspiracija je dobijena od supermodela, Lije Kebede, i njenog brenda Lemlem. Pikoli ju je nagažovao kako bi pomogla kolekciji da na autentičan način reflektuje etiopljansku kulturu uz pomoć interesantnih dezena. I

Kolekcija sadrži voluminozne najlonsko-vinilske haljine, koje su slične po generalnoj formi, ali sasvim drugačije kada se radi o boji i manjim detaljima, jedini komadi koji se mogu kupiti su Gabrielle, Evelyn i Anna perjane jakne koje dolaze sa istim bojama i dezenima.

1 Moncler Pierpaolo Piccioli je unikatna vizija inkluzivnosti i multikulturalizma, koja kao svoj prioritet postavlja formu kao refleksiju esencije i raspoloženje koje je dramatično, onoliko koliko je romantično.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion