Miu Miu predstavlja Nuit kampanju sa holivudskim zvezdama u usponu

Večernja haljina je oduvek bila sinonim za noćne izlaske, dok je njihov luksuzan dizajn predstavljen u obliku šljokica i dragulja koji naglašavaju tkanine od satena i somota.

Nova Miu Miu Nuit kolekcija uživa upravo u tome - proslavi male haljine za zabave. Snimljena na poznatoj pozadini (fensi bar ili elitni klub napušten u trenutku ili pre nego što je žurka počela), Mert Alas i Markus Pigo kreiraju scenu sa bliskom referencom na fotografiju paparaca ili slike snimljene pri slabom osvetljenju mesta kao što je Studio 54. Intenzivno oštro svetlo beleži blistave detalje haljina, omogućavajući sjaju da dođe do izražaja.

Zvezde kampanje su mlade holivudske zvezde u usponu. Ever Anderson, Sijera Bravo i Kiki Lejn već imaju niz impresivnih uloga. Anderson je nedavno igrala ulogu mlade Nataše Romanov u filmu „Black Widow“, a izabrana je za glavnu ulogu u Diznijevom predstojećem filmu „Peter & Wendy“.

Nakon godina na malom ekranu, Sijera Bravo je mnoge oduševila svojim nastupom u filmu „Cherry“. Što se tiče Lejn, od kada je debitovala u filmu koji je nominovan za nagradu Zlatni globus, „If Beale Street Could Talk“, dobila je uloge u Netfliksovoj seriji „The Old Guard“, kao i u filmu "Coming To America 2".

Dame svetle budućnosti su prikladne heroine za nošenje sjajnih haljina brenda Miu Miu.

Povezane teme