Michael Kors X Ellesse: američka moda upoznaje italijansku sportsku odeću

Michael Kors nas je ponovo iznenadio novom kolekcijom u saradnji sa italijanskim brendom sportske odeće Ellesse.

Američki modni brend sarađuje sa sportskim brendom i teniskim trendseterom Ellesse. Neočekivano partnerstvo označava jednu od najvećih inicijativa Michael Korsa za brend ove godine do sada. Saradnju predvodi model Emili Ratajkovski, zajedno sa kul reperom iz Bruklina Džej Kričom i kantautorkom Wolftyla. Ostala lica su japanski super-influenser Kemio i modeli Herzen Klerdž, Leksi Boling i Lukas Učedo.

Kampanju je snimio Laklan Bejli na teniskom terenu u Majamiju. Fotografije reklamne kampanje nas vode na mesto za opuštanje bez stresa, koje zrače toplim bojama. 24 komada kolekcije prate razigranu priču o bojama iz 70-ih, sa prepoznatljivim Ellesse jarkim nijansama narandžaste i crvene. Ove nijanse uz tamnoplavu i oštru boju Michael Kors prirodno stvaraju retro šemu boja. Otisci su razigrani, a kupaći kostimi, jakne, pantalone, patike i šeširi u vintage stilu imaju sportski karakter. Svi komadi ukazuju na aktivno leto... sa stilom.

Kako je Michael Kors počeo da uvodi više sportskih kapsul kolekcija sa toplijim vremenom, poput svoje nove dečje linije, brend je ostao veran svojim prepoznatljivim bojama. Međutim, sa novim logotipom za ovu konfekcijsku kolekciju, Ellesse saradnja otelotvoruje novu vibraciju: živu i energičnu.

Ekskluzivna kolekcija je već u prodaji i može se kupiti na sajtu brendova.