Michael Kors slavi privlačnost Njujorka novom kampanjom za zimsku sezonu

Svetski poznata luksuzna modna kuća Michael Kors upravo je predstavila svoju reklamnu kampanju za kolekciju Michael Kors za jesen/zimu 2022, koja vodi publiku na ulice Njujorka u potrazi za novim stilom.

Kolekciju, koju su u reklamnoj kampanji predstavili supermodeli Adut Akeč i  Rian Van Rompej, fotografisali su Inez van Lamsverde i Vinud Matadin. Holandski duo, koji je ranije sarađivao sa brendom, snimio je modele kako paradiraju među vrevom na ulicama Velike jabuke. Opisane kao „hrabre, samouverene i šik, one slave privlačnost Njujorka sa luksuznom ekstravagancijom“.

Govoreći o samoj kolekciji, dizajner je prokomentarisao: „Za jesen, želeo sam da kolekcija odražava energiju i glamur velikog grada Njujorka, kada ste u gradu. Odeća i dodaci su zaista sve što vam je potrebno za korak, izlazak i ulazak.“

Komadi se „igraju umetnošću otkrivanja i prikrivanja“, sa kratkim i dugim krojevima, dramatičnim kapuljačama i izrezima koji otkrivaju kožu koji brišu granice između provokativnog i prikrivenog stila. Očekujte svetlu jesenju paletu sa bogatim nijansama karamele, čokolade, fuksije i taksi žute, dok je muška odeća za ovu sezonu izrađena od tvida i bujnog veštačkog krzna. Sa ovom kolekcijom debituje i putna torba Campbell, izrađena od luksuzne italijanske kože.

Michael Kors još jednom novom kampanjom slavi privlačnost Njujorka i prihvata smeli stil dok Ističe električne boje i moćne siluete kolekcije.

Luxury Experience