Matchmaker: Multidimenzionalni Zimmerman šarm

Više slika

Više slika

Kolekcija Zimmermann Resort 2024 je kombinacija jedinstvene elegancije i savremene aure...

Zimmermann je predstavio svoju kampanju za kolekciju Resort 2024 pod nazivom Matchmaker. Kolekcija osvaja čula, naglašavajući svoju eleganciju i zadivljujuću estetiku dok odražava duh luksuza i ženstvenosti, nudeći niz elegantnih i modernih komada koji nadograđuju garderobu moderne žene.

Sama kolekcija je ljubavno pismo 1950-ih, inspirisano plesnim salama tog doba i njihovom ulogom društvenih provodadžija tog vremena. To je mešavina šarma starog sveta i savremenog senzibiliteta, gde stilovi uklapanja i sjaja donose oblike iz 1950-ih u moderno doba.

Za kolekciju su odabrani visokokvalitetni materijali, poput svile i čipke, a akcenat je stavljen na ženstvenost, kako bi se imidž svake žene istakao na jedinstven način. Teksture, tkanine i detalji odišu luksuzom i dahom jedinstvene elegancije. Paleta boja uključuje sve nijanse, od nežnih pastelnih tonova do živopisnih cvetnih printova. Kolekcija se sastoji od prozračnih haljina, košulja, kompleta sačinjenih od pantalona i topova kao i ležernog teksasa, tako da svi komadi pokrivaju potrebe savremene žene.

Odlika kolekcije je snažno prisustvo cvetnih dezena, koji su ove godine jedan od najvećih trendova za proleće/leto 2024. Vidimo ih kako dominiraju kreacijama kuće Zimmermann, stvarajući sofisticiranu baštu stila i romantike.

Zimmermann kampanja je snimljena u naselju Atrani u Italiji gde živopisne pozadine dopunjuje nostalgičnu, ali modernu estetiku sezone. U kampanji se pojavljuje model Barbara Valente koja je snimljena objektivom fotografa Benija Horna.

Luxury Experience