Margaret Kueli je zvezda nove kampanje Chanel Coco Beach 2022

Luksuzna modna kuća Chanel lansira Chanel Coco Beach kolekciju 2022 i predstavlja je u kampanji u kojoj glavnu ulogu igra ambasadorka brenda, Margaret Kueli...

Ispred objektiva modnog fotografa Lahlan Bejlija, kampanja slavi umetnost života i Mediterana i verna je duhu linije brenda Coco Beach, koju je 2018. godine prvi put predstavio pokojni dizajner Karl Lagerfeld, kao počast ljubavi Gabrijele Šanel prema moru, suncu, pa čak i biserima. Kolekcija nudi izbor elegantne i udobne odeće i dizajna koji su kreirani od lagane verzije tvida.

Pozirajući za snimanje, stojeći na stenama i okružena morem, Margaret Kueli predstavlja jednodelne kupaće kostime i lagane komplete od tvida koji izgledaju sjajno na plaži. U kampanji je takođe predstavljena velika crna satenska torba isprepletena trakom, dok Margaret Kueli takođe nosi pantalone od tvida u crnoj boji sa belim rubovima.

„Smem li samo da kažem - kada krenem na odmor, poneću samo ovu kolekciju plus neke patike, kremu za sunčanje i nekoliko knjiga, jer to je moj scenario iz snova. Meni je ova kolekcija tako zabavna jer predstavlja leto, odmor i slobodu. Komadi u ovoj kolekciji su istovremeno fantastično luksuzni i laki, naizgled nemoguć podvig, ali ne u rukama Virdžinije Viar“, rekla je Margaret Kuel povodom nove kolekcije.

Luxury Experience