Maja Hok postaje kosmička kraljica u novoj Prada prazničnoj kampanji

U stalno promenljivom univerzumu visoke mode, praznična kampanja Prada za 2023. godinu izranja kao sjajna grupa zvezda, pozivajući svoje posmatrače na vanzemaljsku ekspediciju sa Majom Hok i Kim Tae-Ri.

Hok, rastuća senzacija, poznata je po svojim ulogama u serijama "Stranger Things" i "Wildcat". Pojavila se i u reklami za Prada nakit prošle godine.

Kroz fotografiju Vilija Vanderperea, ovaj par se pojavljuje unutar sjajnog ukrasa postavljenog na pozadini treperećih zvezda i Prada ikoničkog šahovskog poda. Odevena u bespoke kaput, Hok izražava osećaj opuštene elegancije koja je u izrazitom kontrastu sa sanjalačkim okruženjem.

Njen kontemplativni pogled sugeriše da je njen um zaposlen, možda razmišljajući o svojoj sledećoj nebeskoj avanturi. Odevna kombinacija, istaknuta stilizovanom torbom, svedoči o dugovečnoj sofisticiranosti Prada brenda, besprekorno spajajući savremeni šarm sa bogatim nasleđem modne kuće.

Sledeća slika nam predstavlja Kim Tae-Ri, odevenu u elegantnu crnu haljinu. Njena svečana odeća je unapređena naborima i luksuznom torbom, dodajući slojeve kompleksnosti njenom izgledu. Tae-Ri, poznata po filmu "The Handmaiden", nalazi se unutar svog vlastitog sjajnog ukrasa, pojačavajući glavnu temu kampanje o jedinstvenim, ličnim putovanjima.

Luxury Experience