Louis Vuitton lansira kolekciju LV By the Pool 2024: luksuz i elegancija za leto

Više slika

Više slika

LV By the Pool 2024, odu letnjem luksuzu sa egzotičnim printovima i prirodnim materijalima.

Louis Vuitton je predstavio svoju novu kolekciju LV By the Pool 2024, odajući počast luksuzu i eleganciji za leto. Ova kolekcija, napravljena da uhvati suštinu egzotičnih putovanja u svakodnevnom životu, nudi niz odevnih predmeta, tašni, cipela, dodataka i još mnogo toga.

Sa raskošnim printovima, prirodnim materijalima i živim bojama, kolekcija vas poziva da istražite sezonu odmora sa stilom. Od reinterpretiranog monograma do botaničke grafike i pletenog „trompe l’oeil“, svaki komad odiše opuštenom elegancijom savršenom za oblačenje na odmoru.

Torbe se ističu po slobodnom dizajnu i izuzetnoj izradi. Od jedinstvenog tretmana Monograma od pamučnog teksasa do ručno tkane rafije sa kožnim detaljima, svaka torba je izraz stila i kvaliteta.

Nakit i modni dodaci savršeno dopunjuju izgled, od staklenih bisernih ogrlica do narukvica i prstenja sa ugraviranim monogramom. Šeširi, kaiševi i šalovi upotpunjuju stajlinge, dok naočare za sunce nude završni dodir sofisticiranosti.

Kolekcija LV By the Pool 2024 poziva vas da prihvatite beskrajno leto sa stilom i glamurom, uočavajući suštinu slobodnog vremena u svakom komadu.

Luxury Experience