Loro Piana Cocooning kolekcija za trenutke ličnog blagostanja

Loro Piana je italijanski brend osnovan pre skoro 100 godina koji je poznat po proizvodnji najkvalitetnijih odevnih predmeta i modnih dodataka od kašmira...

Čak i samo izgovaranje imena brenda tera nas da poželimo da se sklupčamo u ćebe i umotamo u tople komade od najfinijeg kašmira. Sada je Loro Piana predstavio novu The Cocooning kolekciju - najintimniju i najličniju sferu brenda, sa izborom komada namenjenih za nošenje kod kuće, ali i van nje, idealnih za trenutke posvećene meditaciji, opuštanju i miru.

Kolekcija Cocooning zapravo predlaže komade koji su inspirisani donjim vešom, ali su izrađeni od najfinijeg kašmira po kom je luksuzni brend poznat i mogu se nositi i van vašeg doma. Prevođenje poznatih formi u neočekivane materijale je još jedan izraz brenda Loro Piana u potrazi za mirom i harmonijom.

Slip haljine, pantalone i šortsevi od kašmira se kombinuju sa krop topovima, dugim kardiganima, duksericama i rolkama. Rebrasta tekstura dodaje „ritam“ kardiganima, šortsevima, soknama i čarapama do butina. Osećaj uglađenosti i udobnosti nose i aksesoari, kućne čizme i papuče od mekog kašmira.

Elegantne linije, mekoća i udobnost su karakteristike kolekcije osmišljene za svakoga ko želi da prigrli prirodu, zahvaljujući upotrebi prirodnih i plemenitih vlakana, kao što su bebi kašmir, svila i kašmir žersej čineći svaki komad prijatnim za nošenje. Svetla i harmonična paleta boja kreće se od Nougat, Candoglia Marble do Kasha i White Snow.

Namenjena privatnim trenucima kod kuće, ali sposobna da se prilagodi svakoj prilici, kolekcija Cocooning će ispuniti vašu potrebu za udobnošću sa nepogrešivim dodirom Loro Piana.

Luxury Experience