Lekcija o održivosti u novoj Miu Miu Upcycled Denim kampanji

Više slika

Više slika

Miu Miu ponovo osvaja svet mode svojom četvrtom ograničenom edicijom Miu Miu Upcycled Collection, ovog puta sa snažnim fokusom na teksas.

Kampanja je vizuelna gozba kontrasta, snimljena na upečatljivoj crvenoj studijskoj pozadini sa glumicom Ever Anderson i kineskim modelom Hudžijom Čen u glavnim ulogama. Ranije se Ever pojavila u reklamama brenda za proleće 2023, ojačavajući svoju vezu sa dizajnerskim brendom. Fotografije, sinergija boje i teksture, snimljene su od strane Džet Svona. Pored proslave održivog stila, Miu Miu takođe predstavlja kapsul kolekciju kojom slavi kinesku Novu godinu.

Rad stilistkinje Lote Volkove je očigledan u promišljenom spajanju teksturiranih, vezenih teksas jakni sa mekoćom pletenih komada, stvarajući dijalog između snage i udobnosti. Kombinacija širokih farmerki sa korsetima, kao i sofisticirane ukrašene trake za glavu naglašavaju eklektičan karakter kolekcije.

Torbe Arcadie i Wander, sastavni deo ove kolekcije, predstavljene su kao centralni likovi u ovom izboru eko luksuza.

Uz garanciju i verifikaciju Aura Blockchain, svaki odevni predmet u kolekciji je zalog autentičnosti i transparentnosti, uveravajući nosioca u stil i posvećenost luksuzu koji vodi računa o životnoj sredini.

Luxury Experience