Lady Kitty Spencer za venčanje sa Michael Lewisom bira venčanicu Dolce & Gabbana

Lady Kitti Spencer je za venčanje sa preduzetnikom Michael Lewisom izabrala belu čipkastu venčanicu brenda Dolce & Gabbana inspirisanu viktorijanskim stilom.

Lady Kitty Spencer, rođaka princeze Diane i prinčeva Williama i Harryja, venčala se sa južnoafričkim preduzetnikom Michael Lewisom, u subotu 24. jula, tokom intimne ceremonije organizovane u vili Aldobrandini u Rimu. Par koji je trebalo da se venča prošle godine, ali je morao da odloži venčanje zbog pandemije, konačno je krunisao najveći san o ljubavi, izrekavši sudbonosno Da na kraljevskom venčanju. Venčanje je organizovano u Italiji u vili Tuscolane u parku Castelli Romani, daleko od znatiželjnih paparaca i u društvu najbližih prijatelja i voljenih (očigledno je bilo i nekoliko članova engleske kraljevske porodice).

Tokom vikenda posvećenog proslavama, Kitty Spencer je promenila pet haljina, a sve su bile brenda Dolce & Gabbana. Inače Kitty je ove godine imenovana za ambasadorku brenda te nas ne čudi izbor dizajnera. Za samu ceremoniju venčanja, italijanska kuća mode stvorila je divnu venčanicu od bele čipke inspirisane viktorijanskim stilom koja podseća na onu koju je njena majka, Victoria Lockwood nosila za svoje venčanje. Haljinu koju odlikuju dugi rukavi, naglašena ramena i elegantno kopčanje koje se kreće od vrata do poruba široke suknje nosila je u subotu tokom vančanja, a zatim je zamenila drugom haljinom za večeru i trećom za večernju žurku.