La Vacanza: Donatela Versaće i Dua Lipa predstavile svoju kolekciju u Kanu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Kolekcija je napravljena za "vruće letnje noći" i opisana je kao "zapanjujuća"...

Dok je sunce zalazilo nad Mediteranom u utorak uveče, Donatela Versaće i Dua Lipa predstavile su svoju letnju kolekciju „La Vacanza“ koja je prikazana ispred ružičaste neoklasične Château de la Croix des Gardes vile.

Kolekcija, koju su zajedno dizajnirale Donatela i Dua, bila je dostupna u prodavnicama i na Versace sajtu odmah nakon revije. Kao što smo očekivali nova kolekcija kombinuje Versace potpise sa nekim karakteristikama stila pop pevačice. Tačnije, motiv leptira je onaj sa kojim su se povezale vrlo rano i prisutan je na mnogim komadima što ih čini zabavnim i koketnim.

Događaju su prisustvovale mnoge zvezde sa A-liste, poput NBA zvezde Dvejna Vejda i šampiona Formule 1 Luisa Hamiltona, dok su im se pridružili glumica Simon Ešli, britanski glumac Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli.

„Donatela i ja smo uradile mnogo toga zajedno tokom vremena, ali prilika da uđemo u atelje i budemo deo priče o Versace brendu bila je apsolutno neverovatna“, rekla je umetnica. To je bilo iskustvo učenja ne samo za Duu već i za samu kreatorku, naglasila je Donatela objašnjavajući da je pevačica donela vredne uvide u to kako Gen-Z želi da interpretira arhivski izgled na moderan način. „Veoma je važno imati glas izvan mog tima i reći mi kako vide Versace“, rekla je novinarima u Kanu. Takođe je nagovestila da Dua predstavlja ženu današnjice sa samopouzdanjem, snagom i sposobnošću da utiče na ljude - ne samo zato što je poznata, već i zbog svojih vrednosti.

Kolekcija je bila moderna, ženstvena i vrlo seksi sa komadima kao što je uski bodi bez rukava sa dezenom leptira predstavljen u kombinaciji sa svetlo tirkiznom mini suknjom. Elegantni komadi takođe nisu nedostajali na reviji. Manekenke su prošetale u crnim koktel haljinama sa kaiševima koji su imali logotip kuće Medusa.

Svetlucava haljina na jedno rame sa tirkiznim ombre efektom inspirisana je Versace metalnom mrežom. Prema rečima pevačice, pokušali su da stvore klasični identitet Versace metalne mreže, čineći je malo pristupačnijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Drugi La Vacanza komadi na koje treba obratiti pažnju? Dua je navela crnu prsluk-haljinu koja joj je posebno prirasla srcu, dok Donatela Versaće, u međuvremenu, nije želela da pominje svoje lične favorite iz kolekcije za koje kaže da je sve u slobodi izbora i samopouzdanju.

Luxury Experience