Kim Kardašijan zapalila leto kolekcijom kupaćih kostima SKIMS 2024

Više slika

Više slika

Kim Kardašijan, zvezda rijaliti programa koja se preobrazila u poslovnog magnata, ponovo privlači pažnju svojom najnovijom kampanjom SKIMS Swim 2024...

Fotografije je snimio čuveni Nik Najt, a Kim odiše ultimativnim letnjim glamurom. Na ovim zadivljujućim vizualima, ona nosi razne modele kupaćih kostima, od smelih bikinija do elegantnih jednodelnih kostima i šik parea. Svaki komad, istaknut kroz objektiv Nika Najta, karakterišu živopisne, privlačne boje, od rubin crvenih do klasičnih crnih i egzotičnih šara zmije.

Kampanja, stilizovana od strane Karin Rojtfeld, fokusirana je na minimalističku eleganciju, kombinujući kupaće kostime sa vrlo malo dodataka kako bi dizajni bili u prvom planu. Ovaj izbor naglašava jedinstven estetski izraz SKIMS, ističući udobnost uparenu sa visokom modom.

Kimin izgled lepote savršeno dopunjuje ovu jednostavnost. Sa mokrom kosom i sjajnom šminkom, ona predstavlja savršenu viziju letnje lepote. Što se tiče cena, kolekcija ostaje pristupačna, sa cenama koje se kreću od 36 do 94 dolara, čineći kupaće kostime dostupnim širem krugu potrošača.

Ova strategija nije nova za Kim Kardašijan, koja je prethodno spajala luksuz sa pristupačnošću u svojoj kolekciji Stretch Satin i kao lice kampanje Balenciaga Closet.

Luxury Experience