Kim Kardašijan predstavlja Skims Stretch Satin kolekciju

Više slika

Više slika

Skims, inovativni brend odeće i donjeg veša predstavlja novu kolekciju Stretch Satin, liniju koja dodaje dašak luksuza donjem rublju.

Ova kolekcija se ističe uključivanjem smelog priveska u obliku srca, jedinstvenog dodira koji je kreirala Venida Karter. Crpeći inspiraciju iz vintage stila, kolekcija Stretch Satin je spoj klasične elegancije i moderne senzualnosti.

Reklamnu kampanju je snimila modna fotografkinja Dona Troup, a zvezda je niko drugi do osnivačica brenda Skims, Kim Kardašijan koja nosi ključne komade iz kolekcije. Kardašijan pozira u bodijima i korsetima od satena koji grle njeno telo, dok su svi komadi ukrašeni privescima u obliku srca koji oličavaju elegantnu i sjajnu estetiku kolekcije.

Izvanredan komad u kolekciji je bodi dugih rukava, dopunjen seksi ogrlicom sa priveskom u obliku srca. Skims kolekcija Stretch Satin je proslava ženskog šarma i elegancije, ponovo osmišljena za modernu ženu. Mešavina mekog, elastičnog satena sa jedinstvenim dizajnom priveska srca nudi inovativan pristup klasičnoj intimnoj odeći, pružajući udobnost i stil.

Kolekcija je dostupna od 14. decembra ekskluzivno na zvaničnom sajtu Skims.

Luxury Experience