Kim Kardašijan kanališe vintage apres-ski stil 60-ih u prazničnoj kampanji Skims

Kim Kardašijan nas novom kampanjom vodi u nostalgično carstvo zimske mode.

Nova Skims Holiday kampanja u kojoj se pojavljuje Kim Kardašijan sa plavom kosom i ledeno plavom šminkom je definicija zimskog glamura. Snimljena od strane Nadie Li Koen, kampanja podseća na naslovnice vintage časopisa koji ponovo zamišljaju devojku kao zimsku ikonu 60-ih.

Za ovu kampanju, Kardašijan je obučena u Skims odeću, od svilene pidžame do udobnih odela. Na jednoj fotografiji, zvezda nosi svileni šorts i koristi par klizaljki da upotpuni izgled, dok na drugoj oblači pripijeni beli komplet i visoke čizme. Za svoju poslednju fotografiju, Kardašijan je obučena u monohromatski crveni kombinezon upotpunjen skijaškim čizmama.

Dok je tema kampanje stil 60-ih godina, Kim se pojavljuje sa potpuno novim izgledom. Ona je zamenila svoju uobičajenu dugu crnu kosu plavom perikom i ima retro frizuru koja se savršeno slaže sa njenom glamuroznom zimskom šminkom. Koža joj je bronzana, podočnjaci su posvetljeni i ističe se jarko rumenilo, dajući izgled dana provedenih na planini dok je makeup finiširan svetloplavom senkom.

Ovom kampanjom, Koen i Kardašijan kreiraju zimsku fantaziju koja je istovremeno povratak u eru apres-ski 60-ih i svedočanstvo savremene mode. Kardašijan, u svojim smelim Skims komadima i transformisanom izgledu, postaje oličenje vintage zimskog glamura, unoseći dašak nostalgične elegancije u prazničnu sezonu. Ova kampanja ne samo da prikazuje Skims najnoviju kolekciju, već i redefiniše zimski stil sa spojem prošlih i sadašnjih trendova.

Luxury Experience