Kejt Mos u glavnoj ulozi nove Marc Jacobs kampanje

Supermodel Kejt Mos se vratila na scenu i bolja je nego ikada, a ovoga puta se pojavila u Marc Jacobs Resort 2022/23 kampanji…

Ikona sveta mode već duži niz godina sarađuje sa velikim brendom, po prvi put se pojavivši u Fall 2000 kampanji američkog dizajnera. Ovog puta, ona je zablistala sa pink kosom, zbog čega će se ovaj njen nastup između ostalog dugo pamtiti.

Pozirajući pred objektivom Harli Veir, Kejt Mos kanalisala je stil sa početka 2000ih za ovu kolekciju, noseći cipele sa platformom, svetli teksas i grafičke printove koje je stilizovala Danijel Emerson. Još jedna zvezda ove kampanje je Bucket torba, koja predstavlja vanvremensku stilsku izjavu slavnog dizajnera.

Kreirana od mekane kože, sa ručkom u stilu konopca, torba odiše prefinjenošću i samopouzdanjem. Uz prilagodivi kaiš koji kompletira njen izgled, savršeno je kombinovana sa outfitom koji je Kejt nosila. Supermodel je takođe predstavila i Kiki čizme sa platformom, koje smo imali priliku da vidimo na modnoj pisti ovog brenda.

Finiširajući njen izgled, frizerka Sindija Harvi radila je na njenoj roze kosi, dok besprekorni mejkap potpisuje Isamaja Frenč.

Luxury Experience