Kate Moss je novo zaštitno lice brenda Skims

Sve stvari Y2K su se vratile velikom brzinom, a to uključuje i talentovane supermodele koji su definisali 90-e i početak 2000-ih. U saradnji koja kombinuje nostalgiju za pistama prošlog doba sa modernom potražnjom za sportom, Kim Kardashian je odlučila da legendarna Kate Moss postane zaštitno lice njenog brenda Skims.

„Kate sam prvi put upoznala 2014. godine preko Ricarda Tiscija i odmah sam bila zadivljena njenim drskim humorom, autentičnom i klasičnom lepotom - od tada smo prijateljice!“ – napisala je Kim Kardashian na Twitter-u najavivši saradnju.

„Ona je MODNA ikona, koja definiše čitavu generaciju stila i čast mi je što je postala novo lice @SKIMS-a ovog leta!“ – dodala je Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Ranije su među ostalim poznatim licima koje su reklamirale donji veš brenda Skim bili zvezda TikTok-a Addison Rae, Paris Hilton i, naravno, sestre Kim Kardashian, Kendall, Kylie, Kourtney i Khloé.

Brend dnevnih odevnih predmeta nedavno je proglašen zvaničnim donjim vešom američkog olimpijskog tima za ovu godinu. Lansiranje Team USA uključuje haljine, pidžame i donji veš za američke sportistkinje koje se takmiče na Olimpijskim igrama u Tokiju - što je Skims učinilo prvim brendom koji je zvanično sarađivao sa američkim timom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)