Kardigan Miu Miu vredan 1782 dolara koji je nosila Kejt Midlton već je rasprodat

Sve sa primesama kraljevske porodice prodaje se po gigantskoj ceni, a to dokazuje i nedavna rasprodaja Miu Miu kardigana koji je nosila Kejt Midlton. Kejt je crveni kardigan odabrala za službu božićnih pesama Together At Christmas u Vestminsterskoj opatiji 8. decembra 2021.

Vojvotkinja od Kembridža nosila je svečani dizajnerski komad tokom snimanja promotivnog programa za njenu dobrotvornu akciju, koja je objavljena pre dva dana. Kardigan ima „Petar Pan“ kragnu i bisernu dugmad i brzo je privukao pažnju modnih entuzijasta.

Uprkos visokoj ceni, fanovi su opsednuti džemperom i samo nekoliko dana nakon objavljivanja snimka, rasprodat je u svim veličinama i na svim platformama, uključujući Net-A-Porter, Far Fetch i Miu Miu.

Izrađen od kašmira, kardigan je savršen za predstojeću prazničnu sezonu. „Petar Pan“ kragna je odvojiva, a džemper ima divan dijamantski vez sa belim tkanim ružama.

Vojvotkinja je organizovala i predvodila službu božićnih pesama Together At Christmas kako bi odala počast neverovatnom radu pojedinaca i organizacija širom Ujedinjenog Kraljevstva koji su podržali svoje zajednice tokom pandemije COVID-19.