Kara Delevinj je zvezda nove CH Carolina Herrera Resort 2024 kampanje

Kara Delevinj nastavlja da osvaja publiku svojim očaravajućim prisustvom u najnovijoj kampanji CH Carolina Herrera resort 2024, što je značajna prekretnica u njenoj slavnoj manekenskoj karijeri.

Ispred objektiva fotografa Feliksa Kupera, britanska lepotica otelotvoruje sofisticiranu, ali razigranu suštinu koja definiše modni etos brenda Carolina Herrera.

Na upečatljivoj fotografiji, Kara Delevinj pozira u odeći od teksasa koja je besprekorno kombinovana sa privlačnom crvenom torbom Initials Insignia. Ova besprekorna fuzija ležernog teksasa i luksuznog dodatka pokazuje jedinstvenu sposobnost brenda CH Carolina Herrera da spoji svakodnevni šik sa vrhunskom modom, što je prepoznatljiva karakteristika brenda.

Na drugoj fotografiji, Kara Delevinj predstavlja bucket torbu Initials Insignia sa zlatnim lancem. U kombinaciji sa bezvremenskom belom bluzom i gracioznom tamnom suknjom, ova odeća postiže besprekoran sklad između jednostavnosti i sofisticiranosti, lepo pokazujući posvećenost brenda vanvremenskoj eleganciji.

Povodom lansiranja kampanje predstavljen je i kratki film u kojem Delevinj zaigrano postavlja pitanje: „Da li je Kara ili Karolina?“  

Luxury Experience