Kampanja Max Mara za proleće 2024: Utilitaristički šik

Više slika

Više slika

Prolećna-kampanja Max Mara za 2024. godinu najavljuje spoj estetike ženske vojne radne službe iz 1940-ih i italijanskog glamaura, stvarajući fuziju otpornosti i elegancije...

Fotografije, snimljene objektivom Krega Mekdina, prikazuju moćnu postavku sa manekenkama He Cong, Felice Novom Nurdhof i Karolinom Spakovski.

Priča o sezoni odvija se u jednostavnom okruženju, naglašavajući omaž kolekciji utilitarističkog šika. Radna odeća pretvara se u vanvremenski stil sa kaputima na preklop, uskim haljinama i krojenim pantalonama, praveći oštru siluetu.

Priča o bojama Max Mara brenda je suptilan znak prošlosti, sa paletom koja se temelji na nijansama bež, teget, belo i crno, razbijenim živopisnim potezima roze i ljubičaste, simbolizujući svež pristup klasicima kolekcije.

Stilista Tone Gudman vešto upotpunjuje ansamble sandalama i torbicama koje se dobro uklapaju sa funkcionalnom elegancijom kolekcije. Uz naglašene čiste linije odeće, lepota je suptilna.

Frizer Orlando Pita oblikuje iste niske punđe, dok šminkerka Dijana Kendal preferira minimalistički pristup, puštajući urođenu sofisticiranost kolekcije da zablista. Ova kolekcija ide u korak sa proslavom godišnjice Teddy kaputa italijanskog brenda, zasnivajući se na nasleđu diskretnog luksuza.

Luxury Experience