Kaja Gerber u stilu formalne elegancije u novoj Valentino kampanji

Više slika

Više slika

Kaja Gerber zvezda je u reklamnoj kampanji za jesen-zimu 2023. godine brenda Valentino…

Fotografije za kampanju snimljene su u grandioznom dvorcu Oheka u Njujorku, a poznati fotograf Stiven Mejzel je zadužen za njihovu vanvremensku privlačnost. Valentino kampanja za jesen 2023. godine prikazuje crno-bele fotografije koje su oštre poput zimske jutarnje svetlosti. Kolekcija, koju je osmislio kreativni direktor Pjerpaolo Pikioli, provokativno pomera granicu između odeće za dan i veče i govori o individualizmu.

Zamislite kratke suknje bogato ukrašene cvetnim motivima koje koketiraju sa kravatama. Glomazni muški sakoi igraju se granicom tradicionalno muškog i dodaju dozu smelosti.

Punk estetika nije zaboravljena i ona ulazi samouvereno u kadar uz čizme na platformi i Rockstud potpetice koje mešaju buntovništvo sa luksuzom. Posebno se ističe kratki sako uparen sa suknjom, postižući ravnotežu muških i ženskih elemenata.

Stilista kampanje, Džo Mekena, brižljivo je izabrao odela koja privlače pažnju. Gvido Palau je odabrao meke talase i centralni razdeljak za Kajinu frizuru, dok je Pet Megrat savršeno naglasila njen izgled prirodnim šminkanjem koje ne dominira, već jednostavno ističe lepotu.

Stiven Mejzel i Kaja Gerber ranije su sarađivali na Zara kolekciji, a pre toga je fotograf radio Valentino kampanje za pre-fall 2023. godine. Usred modnih oluja koje dolaze i prolaze, ova Valentino kampanja služi kao svetionik – obasjava nas, hrabro i jedinstveno.

Luxury Experience