Iznajmite Gucci torbicu za 31 dolar

Sa ciljem da modu učine pristupačnom i dostupnom svima, u svetu se pojavila kompanija koja se bavi iznajmljivanjem luksuznih proizvoda – My Wardrobe HQ…

Vođena od strane nekadašnjeg izvršnog direktora brenda Topshop, Džen Šeperdson, ova kompanija nudi fenomenalni servis koji je u proteklo vreme dostigao veliku popularnost, a sada će biti otvoren u slavnoj robnoj kući Liberty u Sohou.

Kao deo svoje kampanje posvećene ekonomiji deljenja, My Wardrobe HQ skoro su otvorili pop-up butik unutar londonskog prostora. Butik vam nudi ručno odabrane komade koje su pronašli eksperti robne kuće Liberty, pri čemu je svaki od njih dostupan sa neverovatno pristupačnom cenom iznajmljivanja. Između ostalog, u ponudi je Gucci tašna koju možete nositi za 31 dolar po danu, dok je maksimalni period iznajmljivanja dve nedelje. Klijenti takođe mogu pozajmiti svoje komade u okviru ove kompanije i zaraditi nešto novca.

Komentarišući svoj pop-up butik, Šeperdson izjavljuje: “Prodajno prisustvo će nam dati priliku da razgovaramo o modi iznajmljivanja jedan na jedan. I dalje u svetu postoji percepcija da iznajmljena odeća mora biti prljava, ali onda kada osetite pod prstima kvalitet koji nudimo, bićete ubeđeni u suprotno”. Pa, zašto biste kupovali, ako možete iznajmiti?

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion