It’s Movie O’Clock! – Salvatore Ferragamo pomera sat i uvodi nas u prazničnu sezonu

Uzbuđenje zbog praznične sezone, osećaj radosti i zajedništva: Salvatore Ferragamo pomera sat unapred, uvodeći nas u zimske praznike i slaveći toplinu prijateljstva.

It’s Movie O’Clock! - je nova praznična reklamna kampanja Salvatore Ferragamo brenda posvećena periodu darivanja koji najviše volimo. Sve pripreme i radost iščekivanja ponovo bude želju za sanjanjem, a blistavost, boja i živost Ferragamo dodataka, želju da još jednom praznike proslavimo zajedno.

U zamišljenoj italijanskoj vili koja može da bude bilo gde, baš kao što je dom bilo gde kada ste sa voljenima, mlade zvezde kampanje okupljaju se na večeri i bioskopu. Serija slika i video snimaka prikazuje grupu zvezda iz Italije, Kine i Koreje, koje se okupljaju u prazničnoj sezoni.

Zajedno sa kolekcijom Feragamo Holiday, u njoj se nalazi višestruka glumačka ekipa talentovanih glumaca, kompozitora i muzičara koji skidaju svoju „radnu odeću“ da bi obukli odeću, obuću i dodatke sa prazničnim duhom i bezvremenskom privlačnošću.

Šest italijanskih talenata — Pilar Fogliati, Tezeta Abraham, Hildegard De Stefano, Guglielmo Poggi, Josef Gjura i Carlo Palmeri pridružuju se ambasadorima brenda, Jelly Lin i SEULGI.

Kratki film režiserke Barbare Anastacio nudi gledaocu uvid u privatnost i toplinu zajedničkog trenutka. Emocija se provlači kroz niz slika koje čine kampanju, predstavljena je snaga prijateljstva, jedinstvena kao što je veza koju Ferragamo ima sa inovativnom kreativnošću svojih proizvoda i sa svetom filma.

Sa prazničnom kampanjom 2021, Ferragamo nas poziva da zastanemo na trenutak i primetimo detalje, gestove, osmehe, zagrljaje... jer detalji su ono što formira celu sliku i čini razliku.

Povezane teme