Irina Šajk zadivljuje u novoj kampanji Giorgio Armani

Italijanska luksuzna kuća Giorgio Armani predstavila je svoju kampanju za sezonu jesen/zima 2022 sa supermodelom Irinom Šajk.

Svetski poznati supermodel nam predstavlja nove komade iz jesenje kolekcije pozirajući ispred objektiva Mert i Markusa. Ana Delo Ruso je odgovorna za stilizovanje brinete koja pozira u različitim odevnim kombinacijama, uključujući blejzere, večernju odeću i odela po meri.

Irinu Šajk možemo videti na jednoj fotografiji kako nosi plavu haljinu sa perlama, zajedno sa torbom i visokim potpeticama. Na drugoj fotografiji ruska lepotica je obučena u tamno odelo sa pantalonama, belu košulju i kravatu, dok na trećoj fotografiji nosi haljinu sa apstraktnim printom.

„Kada sam imala 20 godina, prvi put sam došla u Milano. Nekada sam šetala gradom sanjajući kako bi bilo raditi za Đorđa Armanija – Armani žene uvek odišu takvom klasom i snagom, i pomislia sam, Bože, da li to mogu biti ja. Bio je to za mene smešno nedostižan san koji sam zadržala za sebe. Ali evo nas mnogo godina kasnije – desilo se! Hvala vam što ste me izabrali da budem lice vaše kampanje. To je velika čast za mene,“ podelila je Irina Šajk na svom Instagram profilu.

Luxury Experience