Irina Šajk u glavnoj ulozi nove Vivienne Westwood kampanje

Više slika

Više slika

Fotografisana u pozorišnom okruženju, nova Vivienne Westwood proleće 2023 kampanja predvođena je Irinom Šajk u ulozi modela i dizajnerom Andreasom Krontalerom…

Pozirajući u ulogama pozorišne trupe pred objektivom Jirgena Telera, u postavi modela našli su se Amelija Grej Hemlin, Lars Ejdinger, Jiašan Liu, Šerif Duamba, Sibil Bak i mnogi drugi. Supermodel Irina Šajk našla se u centru pažnje nove kampanje, noseći crno-belu haljinu sa tilom, dezenirani bodi i perfektno skrojeno odelo. Fotograf Jirgen Teler napravio je seriju fotografija sa tamnom pozadinom, dok se takođe odlučio da neke uradi na otvorenom.

Krontaler je bio inspirisan radom Ketrin Rundel, posebno Super-Infinite – The Transformations of John Donne kada je kreirao ovu fantastičnu kolekciju, koju je zvezdana postava modela na savršen način oživela.

Kampanja kanališe snažnu energiju i slavi lepotu individualnih ekspresija. Modeli na sebi nose odvažne dezene, živahne boje i luksuzne materijale, koji reflektuju stil Vestvudove, oslanjajući se na njen trajni uticaj na svet mode.

Luxury Experience