Inspirisani prirodom i promenama: Versace nova kolekcija

 “Želela sam da kreiram nešto što će uskomešati energiju, nešto što će biti u skladu sa svim promenama unutar nas…”

Uprkos “novoj normali”, Nedelja mode u Parizu je održana uživo i ponudila nam je fantastične kolekcije slavnih brendova. Nakon što su predstavili kolekciju sa vodenom tematikom za proleće/leto 2021, Donatela Versaće objasnila je koncept koji stoji iza najnovije Versace kolekcije:

“Želela sam da kreiram nešto što će uskomešati energiju, nešto što će biti u skladu sa svim promenama unutar nas. Za mene, to je predstavilo sanjarenje o novom svetu. Svetu koji je sačinjen od jarkih boja i fantastičnih stvorenja, odnosno onaj u kom svi možemo mirno živeti zajedno. Ova kolekcija ima razigranu dušu i optimistična je, sanjiva, pozitivna… Ona vam nudi odeću koja donosi radost”.

Inspirisana elementima prirodnog sveta, odeća iz nove kolekcije uključuje haljine koje su dobije Onda rubove pod uticajem okeanskih talasa. Pored toga, ikonični Tresor de la Mer dezen brenda predstavljen je u vibrantnim nijansama, a može se videti kako na muškim, tako i na ženskim komadima. Kako bi smanjili otpad i spasili planetu, slavni brend je koristio organska vlakna za kreiranje kupaćih kostima, kao i reciklirani poliester i poliamid. Dodatno, La Medusa linija torbi zvanično je lansirana ove sezone, a kreirana je od kože u različitim bojama.

Bolji uvid u kolekciju možete videti u našoj galeriji, dok vas ispod očekuje video čitave modne revije, gde su pistom prošetale Adut Akeč, Irina Šajk, Džoan Smols i brojni drugi IT modeli.