Hojon Jung šarmira u Louis Vuitton kampanji proleće/leto 2023

Fascinirajući modni svet svojim kolekcijama i kampanjama, Louis Vuitton ponovo potvrđuje status najboljeg u modnoj industriji svojom kampanjom za proleće/leto 2023.

Jedna od zvezda prolećne kampanje za proleće 2023. je glumica Squid Game, Hojon Jung, koja je imenovana za ambasadora brenda 2022. Lepotica je izabrana da predstavlja Twist torbe brenda u više navrata, a ona otelotvoruje eleganciju Louis Vuitton i sofisticiranost sa savršenstvom.

Za proleće 2023, korejsku manekenku i glumicu na fotografijama Dejvida Simsa vidimo kako nosi prelepu belu odeću sa rajsferšlusima, krop topove i plisirane suknje, belu haljinu sa masivnim čizmama u kombinaciji sa šarenom torbom. Kampanja napravljena po uzoru na istorijski dom Louis Vuittona u Anijeru, predstavlja vešto spajanje razmera i ravnoteže, i kombinuje velike i male elemente koji ističu posvećenost brenda izradi i detaljima.

Za ovu sezonu, umetnički direktor brenda Nikolas Geskjer se fokusirao na rajsferšluse i kopče za kaiševe, kreirajući kolekciju koja nudi izbor inovativnih i oštrih dizajna, koji takođe imaju korene čvrsto postavljene u izuzetnu istoriju i tradiciju brenda.

Luxury Experience