Hejli Biber je zvezda nove letnje kampanje Saint Laurent

Više slika

Više slika

Saint Laurent je otkrio svoju najnoviju kampanju za letnju kolekciju koju je snimio Grej Sorenti sa manekenkom Hejli Biber.

Režirana od strane Entonija Vakarela, kampanja Saint Laurent Summer 2024 oživljava kroz objektiv renomiranog fotografa Greja Sorentija, a legendarna Hejli Biber koja je u drugom stanju nam predstavlja novu kolekciju brenda.

Na snimanju, Hejli samouvereno pozira naspram živopisnih fasada od cigle u smelim bojama, a svaka scena je osvetljena sunčevim zracima. Njen sofisticirani izgled upotpunjuje velika torba od teleće kože Le 5 A 7, predstavljena u smeđim, crnim i belim varijacijama.

Belgijsko-italijanski dizajner Entoni Vakarelo prilikom dizajniranja nove letnje kolekcije crpio je inspiraciju iz vrhunskih žena pilota i avijatičara. Kolekcija spaja ženstvenost i muževnost sa strukiranim kombinezonima sa džepovima, donjim delovima kaki boje i majicama bez rukava. Velike sunčane naočare i kape pružaju zaštitu od jakog vetra, dok su kožne rukavice dizajnirane za hvatanje volana.

U kolekciji su takođe prisutne safari jakne i plisirane pantalone u bogatim bordo, braon i krem nijansama. Klasične košulje i haljine u kargo stilu imaju prefinjene krojeve, dok svetlucave satenske haljine imaju smele dekoltee. Kolekcija SS24 je hrabar, moderan omaž nemirnom poreklu modne kuće, reinterpretiran kroz savremeni objektiv.

Luxury Experience