Glumica Lili Džejms otelotvoruje glamur u novoj Versace kampanji jesen/zima 2022

Versace je predstavio svoju kampanju za sezonu jesen/zima 2022/23 u kojoj se pojavljuje Lili Džejms ispred objektiva modnog fotografskog dvojca Mert Alasa i Markusa Pigota.

Glumica nominovana za Emi predstavlja Versace boginju, mitološko božanstvo i savremenog buntovnika, u kampanji koja spaja klasičnu kulturu sa moćnim zavođenjem. U kampanji, pored Lili Džejms, takođe se pojavljuju modeli Avanti Nagrat, Lulu Vud, Mila van Iten, Parker Van Nord, Ris Nelson, Smila Osvald, Sofijana Belasri i Jilan Hua.

Reklamna kampanja je snimljena u Rimu, a predivna Lili Džejms pozira u potpuno crnoj odeći, zajedno sa rukavicama od lateksa i topom koji podseća na korset. Na drugoj fotografiji, britanska lepotica se može videti kako pozira u crvenoj haljini koja grli njenu figuru dok u rukama drži torbu Greca Goddess u crvenoj boji.

"Kada je @lilyjamesofficial stala ispred kamere, transformisala se! Nošenje kolekcije otključalo je njen lični stav i ona je dobila novu energiju i moć. Upravo tako treba da se osećate kada nosite Versace“, rekla je glavna kreativna direktorka Donatela Versaće na Instagramu o reklamnoj kampanji.

„Bilo je tako posebno i uzbudljivo u Donatelinoj porodici Versace, bilo da sam prisustvovala modnim revijama, nosila Atelier Versace na ovogodišnjim Oskarima, Met Gala, a sada u Versace kampanji! Zaista se nikada nisam osećala snažnije i bilo je neverovatno kako sam se nošenjem odeće odmah osećala kao Versace boginja. To je velika čast. Hvala ti na svemu Donatela, ti si inspiracija. Ti amo!”, rekla je Lili Džejms povodom učešća u reklamnoj kampanji.

Luxury Experience