Glamur na snegu: Jimmy Choo predstavlja prvu ski kolekciju

Skijanje nikada nije bilo sa više stila...

Nakon što je Michael Kors predstavio ski kolekciju sa Emili Ratajkovski u glavnoj ulozi, pridružio mu se još jedan popularan brend koji želi da ove zime izgledamo glamurozno i moderno na ski stazama.

Poznati brend obuće i modnih aksesoara Jimmy Choo je predstavio svoju prvu ski kolekciju, a glavnu ulogu u reklamnoj kampanji dobila je model Barbara Pavlin.

Nova kapsul kolekcija Jimmy Choo, „Snow Capsule 2022“ donosi moderne i tople odevne komade u kojima ćemo zablistati na snežnim stazama i ostati primećeni.

Inspirisana glamurom vintage sportske odeće nova kolekcija donosi vodotoporne torbe od lagane najlonske tkanine koje su savršene za skijaško okruženje. Svojim dizajnom podsećaju na alpsko nebo i upotpunjuje ih logo brenda.

Zatim, tu je pravi must have kolekcije: elegantno crno skijaško odelo modernog kroja, sa širokim nogavicama i kaišem u struku. Naravno, skijanje je nemoguće zamisliti bez tople jakne, a Jimmy Choo nam predlaže vodootporne modele sa JC monogramom u ombre nijansama koje su u skladu sa čizmama.

Da biste upotpunili izgled, brend nam je pripremio tople rukavice, metalik srebrne čizme sa printom monograma JC, koje su takođe dostupne u crnoj boji.

Cela kolekcija Jimmy Choo Snow 2022 dostupna je na sajtu brenda i u svim prodavnicama.

Luxury Experience