Givenchy kolekcija za pre-fall 2021

Novoangažovani kreativni direktor servirao nam je statement lookove za pre-fall 2021 sezonu…

Prateći svoj debi u formi proleće/leto 2021 kolekcije, Metju Vilijams je sada lansirao svoju prvu pred-kolekciju za Givenchy. Ovaj novi asortiman ponudio nam je statement komade i obuću, koji savršeno prate estetiku ovog modnog genijalca.

“Ultimativno, Givenchy kolekcijama pokušavam da reflektujem današnji svet. Cenim eksperimente sa određenim materijalima i intenzivne kontraste u odeći, koji se mogu postići i postojati samo sada. Ova odeća nije jednokratne upotrebe, niti je diktatorska. Umesto toga, želimo da ona postane centralni deo osećaja za stil jedne osobe, koji će se nadograđivati svake sezone. U pitanju je ideja ličnijeg luksuza, koja sadrži istovremenu formalnost i ležernost, konstrukciju i komfor. To je luksuz ljudi koji nose odeću, a ne odeće koja nosi ljude”, izjavio je Vilijams.

Nastavljajući rad sa dizajnerskim elementima pronađenim u njegovoj debitantstkoj kolekciji, pre-fall 2021 ponuda predstavlja kombinaciju tradicionalnih krojeva, pletenih modela i kožnih komada. Pridržavajući se većim delom crno-bele palete boja sa povremenim nagoveštajem crvene, pink, maslinaste i braon, asortiman sadrži uglađena odela, kompletirana minimalnim kopčama napred. Metalik tema ispraćena je odećom i aksesoarima, što se može videti na slojevitom prstenju i tašnama koje su akcentovane srebrnim lancima.

Ovog puta, u centru pažnje nalazi se obuća, ponuđena u formi klompi i Marshmallow papučama, akcentovanim šiljcima. Svaki par je kreiran upotrebom nove TPU tehnike, fokusirajući se većim delom na komfor, dok su nešto uzvišeniji stilovi, poput čizmi, odeveni u patent kožu.

Celu kolekciju možete videti u galeriji.