Giambattista Valli Resort 2019 kolekcija

Dobra vest za sve ljubitelje kreacija Giambattista Valli je ta, da u novoj Resort 2019 kolekciji dizajner nudi mnogo više od haljina za žurke.

Mnoge dame će se iz tog razloga opredeliti za neke od modela baš kada su u pitanju specijalne prilike ili ceremonije, ali i dalje mogu uživati u delu kolekcije koji je namenjen plaži ili je napravljen od teksasa.

Razvojem ležerne, udobne estetike, dizajneri tradicionalnih večernjih haljina počinju da nude više svestranih stilova koje možete nositi tokom dana i uveče.

Giambattista Valli debituje sa manje formalnom odećom u formi lepršavih haljina za plažu ili čak helanki. Ne očekujte ništa previše ležerno niti sportsko od italijanskog modnog dizajnera. Na primer, helankama je kreator dodao elemente sportskog i visoke mode, poput detalja od čipke kako bi se zadovoljila ultra-ženstvena estetika koju vole dame koje nose njegove kreacije. Takođe, u kolekciji se pojavljuje i veliki džemper sa detaljima od čipke koji će svakako impresionirati milenijalce. Elegantna mini cvetna suknja i džemper pokazuju kako se možete osećati ugodno održavajući romantični ženstveni stil.

“Leto na plaži, na brodu, pored bazena... Hteo sam da upotpunim ženski garderober. To je bila spontana želja. Želeo sam da kreiramlepu aktivnu odeću koja se može nositi na plaži i na koktelu", rekao je dizajner za magazin Vogue.

N.V.T.

Izvor Fashionisers