Game On: nova Louis Vuitton Cruise 2021 kolekcija

Najupečatljiviji komad je srcolika Monogram tašna...

I dok je dizajner muške garderobe slavne modne kuće, Virdžil Ablo, skoro predstavio uvid u svoju predstojeću Pre-Spring 2021 kolekciju, direktor ženske mode, Nikolas Geskijer, sada se vraća na scenu zbog obožavane Cruise 2021 sezone. Nazvana Game On, najnovija kolekcija dodaje monogram cvetove i četiri oznake špila karti svojim statement aksesoarima.

“Okrenuo sam se nečemu što me duže vreme dozivalo, onome čemu nikako nisam imao vremena da se vratim. Otkrio sam jednu inspiraciju za drugom. Ovo je istraživanje mog sopstvenog kreativnog identiteta”, izjavio je Geskijer o svojoj novoj kolekciji u zvaničnom press saopštenju. Umesto da svoje goste odvede u neki strani grad, dizajner je sve fanove poveo na lično putovanje, kroz njegovu prošlost, sadašnjost i budućnost.

Raznolika paleta boja može se videti u kolekciji, uključujući par crveno-crno-belih štraftastih pantalona, koje su ponete u kombinaciji sa bež trenč mantilom, dok je savršeni aksesoar šarena Monogram tašna. Dezen na tašni dekorisan je igračkim karatama, uključujući crvena srca. Slični motivi se mogu videti na brojnim aksesoarima u asortimanu, što je posebno akcentovano tašnom u obliku karti. Dinamična selekcija obuće kompletira lookbook, sadržeći čizmice, salonke i Archligt patike.

Čitavu kolekciju možete pogledati u našoj galeriji.