Futuristička i neočekivana transformacija Bele Hadid

Više slika

Više slika

Nova kampanja za jesen 2023. godine brenda Marc Jacobs, pod nazivom 'Heaven', predstavila je novu verziju Belle Hadid - i to potpuno ćelavu…

Mlađa sestra Điđi Hadid nije ličila na sebe u seriji fotografija inspirisanih naučnom fantastikom. Dvadesetšestogodišnjakinja je nosila odeću sličnu oklopu i prateću srebrnu opremu za glavu. Na drugoj fotografiji, prikazana je naga, sa dodatkom srebrnog uha i srebrnih vanzemaljskih pipaka.

Na drugim slikama, Hadid je izgledala kao obično, noseći Marc Jacobs Kiki čizme, suknju od džinsa i roze top sa dugom kosom. Futuristička kampanja dobila je neočekivan obrt kada je ova zapanjujuća manekenka pozirala pored svog cyber blizanca.

Kampanju je fotografisala Karlin Džejkobs, a stilizovala Danijel Emerson, a ona prikazuje novu "Kiki Group", koja se najbolje opisuje kao kolekcija ready-to-wear odeće i dodataka inspirisanih dizajnerskim kodovima "Kiki".

Prema Dailymailu, kolekcija sadrži doprinose umetnice Eri Vakijama, dizajnerke Linz Šelton iz Cuffz by Linz i umetnika tetovaža Kigana Dakara. Prošlog meseca, Marc Jacobs kampanja sa Kim Kardašijan kao novim zaštitnim licem izazvala je veliku pažnju. Čini se da su savladali veštinu iznenađivanja svojih fanova.

Luxury Experience