Emilio Pucci Jesen 2023: Stil Supernove

Više slika

Više slika

Ulazak u Emilio Pucci kampanju za jesen 2023, pod nazivom "Supernova", podseća na korak na potpuno novoj planeti koja izaziva ustaljene konvencije vremena i prostora…

Kampanju predstavlja zapanjujuća Amelija Grej Hemlin, a kolekcija odaje počast uticajima Svemirske ere i prepoznatljivim printovima ovog italijanskog modnog brenda. Fotografije za kampanju, koje je snimio Edi Vrej u okolini Ponze u Italiji, bude osećaj vanzemaljskog. Svaki kadar prikazuje niz živopisnih optičkih printova na kaftanima, bodysuit i haljinama koje prate liniju tela, a sve je stilizovala Imruh Aša.

Marame vezane oko glave Amelije Grej, upadljive minđuše i elegantne torbe dopunjuju kombinacije, dodajući sofisticirane detalje. Tim Al Dente, koji stoji iza kreativne direkcije i produkcije kampanje, otkriva simfoniju savremene oštrine i klasične elegancije.

To je univerzum u kojem moda prelazi na viši nivo, gde svaki odevni predmet ima svoj jezik. Ikonični kaftani preoblikovani su za moderno doba, izražavajući i udobnost i luksuz sa svakim naborom i draperijom. To je nastavak kolekcije Initials E.P., koja je predstavljena ranije ove godine.

Pejzaž kampanje ispunjen je suknjama sa umetničkim printovima, modernim reinterpretacijama klasičnih odevnih predmeta i sveprožimajućom temom inovacija. To je kolekcija koja vas poziva da zakoračite u svet gde se tradicija susreće sa modernošću, i gde stil zaista postaje supstanca.

Luxury Experience