Ekskluzivna ski kolekcija Dolce&Gabbana x Mytheresa

Mytheresa, jedna od vodećih globalnih platformi za e-trgovinu luksuzne robe i italijanska modna kuća Dolce&Gabbana udružile su snage po sedmi put kako bi kreirale ekskluzivnu ski kolekciju za žene.

Ekskluzivna ski kolekcija Dolce&Gabbana x Mytheresa lansirana je širom sveta u okviru posvećene uredničke priče koju je režirao glavni kreativni direktor Mytheresa, Julian Pol, dok je reklamnu kampanju fotografisala Bela Liberberg sa manekenkom Isom Liš.

Nova kolekcija kombinuje prepoznatljivi Dolce&Gabbana zebra print i grafički DG logo u novim nijansama boja poput bele, crne i bordo sa visokotehnološkim tkaninama.

Nudeći estetiku i funkcionalnost, ekskluzivni dizajni su savršeni za odmor u planinama jer funkcionišu kao skijaška odeća visokih performansi, a mogu se nositi i tokom apre-ski šetnje gradom.

Ekskluzivna kolekcija uključuje kombinezone sa zebra printom, puf jakne od žakarda sa logotipom Dolce&Gabbana, rolke, najlonske pantalone sa logoom, kao i aksesoare za sneg kao što su kape, rukavice, snoubordovi, skije, štapovi, kacige, čizme, torbe, rančevi i naočare sa logotipom Dolce&Gabbana.

Osnovana kao butik 1987. godine, Mytheresa je lansirana onlajn 2006. godine i nudi konfekcijske proizvode, cipele, torbe i modne dodatke. 2022.godine platforma je počela da nudi proizvode za dekoraciju doma lansiranjem kategorije “Life”. Visoko kurirano uređivanje sa preko 200 brendova fokusira se na istinske luksuzne marke kao što su Bottega Veneta, Burberry, Dolce&Gabbana, Gucci, Loewe, Loro Piana, Moncler, Prada, Saint Laurent, Valentino i mnogi drugi. Jedinstveno digitalno iskustvo Mytheresa prodavnice zasnovano je na oštrom fokusu na kupce luksuznih proizvoda, ekskluzivne ponude proizvoda i sadržaja, vodeće tehnologije i analitičke platforme, kao i visokokvalitetne usluge.

Luxury Experience