Dženifer Lopez i Kendal Džener u futurističkoj Versace kampanji

Ikonska haljina koju je Džej Lo nosila, dobila je sasvim drugačiji preobražaj.

Prateći njenu nezaboravnu pojavu na modnoj pisti Versace proleće/leto 2020 modne revije održane u Milanu u septembru, Dženifer Lopez se ponovo udružila sa slavnom italijanskom modnom kućom kako bi se pojavila i u njihovoj novoj kampanji. Pozirajući pred objektivom Merta Alasa i Markusa Pigoa, Dženifer Lopez i Kendal Džener su ponele statement odela, haljine i luksuzne aksesoare. Lopezova je izjavila:

“Kada se radi o mojoj karijeri, čuvena Versace haljina je obeležila jedan trenutak u vremenu. Za mene, Versace predstavlja osnaživanje i predstavljanje nečeg prelepog čitavom sveteu. Za mene je ostvarenje sna to što sam ponovo sarađivala sa mojom prijateljicom Donatelom na ovoj predivnoj kampanji”.

Inspirisana svojom ikoničnom Versace haljinom koju je nosila tokom dodele Grammy nagrada 2000.godine, Lopezova je ponela pripijeno odelo sa istim legendarnim dezenom. Pored toga, i ona i Kendal Džener su nam predstavile čitav asortiman cipela sa kaišićima i dramatičnih dekoltea, zajedno sa minimalističkim tašnama. Što se muškog dela kolekcije tiče, u ponudi su višebojne svilene košulje, teksas jakne i odela sa automobilskim dezenima.

Detaljni pogled na kampanju možete baciti u našoj galeriji i u video snimku ispod teksta: