Dolce & Gabbana donosi vintage glamur jesenjom kampanjom 2024

Dolce & Gabbana kanališe duh 20. veka upečatljivom kolekcijom Capri jesen/zima 2024.

Fotografisana u crno-beloj paleti od strane Stivena Majzela, top model Lulu Teni, predstavlja komade iz nove kolekcije, dok njeno eterično prisustvo ukazuje na klasični italijanski glamur.

Ova kolekcija se fokusira na intrigantne detaljne, potpuno bele odevne komade sa tradicionalnim zanatskim umećem i klasičnim siluetama. Od haljina sa otvorenim vezom do crop topova i suknji, svaki komad ističe posvećenost brenda stilu 20. veka.

Umetnički pravac kampanje, koju predvode Baron & Baron, dopunjuje vintage inspiraciju. Ručno rađeni ukrasi i vez na odeći daju luksuzni osećaj minimalističkoj paleti boja.

Lulu Teni, koja se ranije pojavljivala u reklamama Dolce & Gabbana za proleće 2024, oličava bezvremensku eleganciju. Njena kosa sa volumenom i intenzivan pogled dodaju dramatičnost čistim linijama i delikatnim teksturama kolekcije.

Bele haljine od čipke koje Lulu predstavlja u kampanji su upotpunjene belim ravnim cipelama i rupičastim baletnakama koje dodaju minimalistički dodir nostalgičnim dizajnima.

Luxury Experience